Product Kaluwihan

About Company

grup DUSUNG diadegaké ing Qingdao wiwit 2002, sawise 16 taun ing lapangan Pabrik kulkasan komersial, kita duwe 5 kondhang merek-DUSUNG mesin pembeku komersial, KAICHUANG, BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK.

DUSUNG kulkasan paling gedhe Produsèn pulo mesin pembeku ing China.



newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
WhatsApp Online Chat !