Babagan awake dhewe

grup DUSUNG diadegaké ing Qingdao wiwit 2002, sawise 16 taun ing lapangan Pabrik kulkasan komersial, kita duwe 5 kondhang merek-DUSUNG mesin pembeku komersial, KAICHUANG, BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK.

DUSUNG kulkasan paling gedhe Produsèn pulo mesin pembeku ing China.

We kudu r sawijining & institusi d, 15% saka engineers duwe doktor lan lulus sarjana. 3 ~ 5 produk anyar / taun, digawe luwih saka 40,000 pcs kulkas komersial ing 2017.

8 seri, 53 kategori, 239 jinis produk, kanggo supermarket, toko penak, pasar iwak, es krim lan toko bakery ... format toko pangan beda.

40000M² pabrik, 13pcs Alat gedhe logam, 2 gedhe mesin nglereni laser, 33sets cetakan foaming, 11 set iku jamur hydraulic, sangang garis Déwan, migunakake riset lan kualitas mrekso 3 produk anyar laboratorium, DUSUNG kulkasan njaluk ISO14001 ISO9001 sertifikat sistem kualitas, kita bisa kurban produk kualitas dhuwur kanggo klien saka kabeh ndonya.




newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
WhatsApp Online Chat !