Dual-jet Air Curtain Multidecks-adoh - Pendingin China Qingdao Dusung

Dual-jet Air Curtain Multidecks-Remote

Short Description:

Efisien layar angin gerbong, cooling luwih cepet

LED lapisan, tampilan produk luwih cetha lan urip

desain wengi langsir, wengi uga tetep seger

desain beting luwes kanggo ketemu macem-macem syarat tampilan

desain Punjab Low, papan panyimpenan

bahan kualitas omah luwih awet


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, China
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • Detail produk

    Tags Product

    Efisien layar angin gerbong, cooling luwih cepet

    LED lapisan, tampilan produk luwih cetha lan urip

    desain wengi langsir, wengi uga tetep seger

    desain beting luwes kanggo ketemu macem-macem syarat tampilan

    desain Punjab Low, papan panyimpenan

    bahan kualitas omah luwih awet

    Fitur Product

    .Dirancang karo katon cetha lan inovasi ing atine, unit iki  mathuk karo konsep ofsupermarket paling modern.

    .Dilengkapi karo dual-jet langsir online, cepet lan stabil iku kanggo  njaga suhu optimal, uga nggawe dhewe lan  pilihan nyimpen energi kanggo bisnis.

    .karo papat rak-rak luwes, iku tampilan sampurna saka  produk.

    .Interioré LED cahya.

    specifications Technical
    model LF1.5ES LF2.0ES LF3.0ES
    Dimension(WxDxH),mm 1875 * 950 * 2080 2500 * 950 * 2080 3750 * 950 * 2080
    Weight,Kg 248 370 580
    Tampilan wilayah, ㎡ 4,38 5,84 8,75
    Suhu Range, ℃ 2 ~ 8 2 ~ 8 2 ~ 8
    volume Net, L 1250 1670 2500
    20′Gp Max Loading  5  4  3
    40′HQ Max Loading  11  8  6

    qew (1)

    model LF1.5ES LF2.0ES LF3.0ES
    Size Without End Panel,mm 1875 * 950 * 2080 2500 * 950 * 2080 3750 * 950 * 2080
    Width Of End Panel,mm 36 36 36
    Display Areas,m² 4,38 5,84 8,75
    Temperature Range,°C 2 ~ 8 2 ~ 8 2 ~ 8
    Net Volume 1250L 1670L 2500L

    afede166

    qew (3) qew (4) qew (5)

    02652617

    qew (7) qew (8) qew (9)


  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    WhatsApp Online Chat !