Kaca ndhuwur dodo mesin pembeku - China Qingdao Dusung Pendingin

Kaca mesin pembeku dodo ndhuwur

Short Description:

LED lampu Internal, tampilan produk liyane padhang lan Clea

Teknik panas luwes, tampilan suhu digital

kabel baja dipping plastik basket pangan, bobot prewangan dhuwur, nyandhang resistance

Push lan narik babak busar toughened lawang kaca, langit liwat kuwat, tampilan produk liyane intuisi,

Silk tabung condenser + penggemar cooling, konfigurasi dhuwur unit mlaku

6 Bigfoot Wheels, gampang kanggo mindhah

Kothak Four Side Poster Pilihan, Trademark pribadi Tampilan Unik


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, China
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • Detail produk

    Tags Product

    LED lampu Internal, tampilan produk liyane padhang lan Clea

    Teknik panas luwes, tampilan suhu digital

    kabel baja dipping plastik basket pangan, bobot prewangan dhuwur, nyandhang resistance

    Push lan narik babak busar toughened lawang kaca, langit liwat kuwat, tampilan produk liyane intuisi,

    Silk tabung condenser + penggemar cooling, konfigurasi dhuwur unit mlaku

    6 Bigfoot Wheels, gampang kanggo mindhah

    Kothak Four Side Poster Pilihan, Trademark pribadi Tampilan Unik

    Fitur Product

    sirah mburi tutuk kabinèt plastik + profil aluminium pamotongan kabinèt tutuk + pangayoman bar sak;

    sawetara suhu (° C): 18 ° C utawa kurang

    LED lampu Internal (sisih siji)

    Teknik panas luwes, tampilan suhu digital

    Steel kabel dip basket pangan plastik, kranjang kebak

    Push lan narik circular busar toughened pintu kaca

    Filamen condenser + penggemar kanggo boros panas

    6 gembong mlaku gedhe (2 ngarep karo brake

    specifications Technical
    model SDQ300 SDQ400 SDQ500 SDQ600 SDQ700
    Dimension(WxDxH),mm  1000 * 695 * 850 1250 * 695 * 850 1500 * 695 * 850 1750 * 695 * 850 2000 * 695 * 850
    Weight ,Kg 58 67 75 82 85
    Suhu Range, ℃  ≤-18  ≤-18  ≤-18  ≤-18  ≤-18
    volume Net, m3 273 355 455 545 645
    20′Gp Load 30 24 20 18 16
    40′HQ Load 98 80 66 56 50

    efe1 (1) efe1 (2) efe1 (3) efe1 (4) efe1 (5) efe1 (6) efe1 (7) efe1 (8)


  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    WhatsApp Online Chat !