Self-layanan kaweruh Single Deck - China Qingdao Dusung Pendingin

Self-layanan kaweruh Single Deck

Short Description:

 

Deep display deck

Accommodate large items

kinerja Pendingin

efficiency Energy

tampilan Heavy-tugas

baja lapisan utama stainless gampang kanggo ngresiki

Kualitas Nihan materi, susunan apik, nyandhang resistance


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, China
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • Detail produk

    Tags Product

    Deep display deck

    Accommodate large items

    kinerja Pendingin

    efficiency Energy

    tampilan Heavy-tugas

    baja lapisan utama stainless gampang kanggo ngresiki

    Kualitas Nihan materi, susunan apik, nyandhang resistance

    Fitur Product

    Diimpor kompresor.

    Kabeh mbukak-gaya pertunjukan.

    Intelligent kontrol suhu digital.

    Uga kasedhiya ing jinis remot.

    Humanized sloping desain kaca, anti-extrusion, anticondensation.

    Uga kasedhiya ing ngusapake jinis lawang.

    specifications Technical
    model GK0.25H GK0.4H GK0.5H GK0.7H
    Size karo panel mburi, mm 1410 * 1150 * 900 2035 * 1150 * 900 2660 * 1150 * 900 3910 * 1150 * 900
    Lebar panel mburi, mm  80 80 80 80
    Tampilan wilayah, ㎡ 1.04 1,56 2.08 3,12
    Suhu Range, ℃ -2 ~ 5 -2 ~ 5 -2 ~ 5 -2 ~ 5
    Net volume, L 170 250 330 500
    20′GP Load  8  8  4  2
    40′HQ Load  18  18  8  6

    gk-1 (1) gk-1 (2) gk-1 (3) gk-1 (4) gk-1 (5) gk-1 (6) gk-1 (7) gk-1 (8) gk-1 (9) gk-1 (10) gk-1 (11)


  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    WhatsApp Online Chat !