Self-layanan kaweruh Single Deck - China Qingdao Dusung Pendingin

Self-layanan kaweruh Single Deck

Short Description:

 

tampilan kelompok jero

nadhahi item gedhe

kinerja Pendingin

efficiency Energy

tampilan Heavy-tugas

baja lapisan utama stainless gampang kanggo ngresiki

Kualitas Nihan materi, susunan apik, nyandhang resistance


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, China
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • Detail produk

    Tags Product

    tampilan kelompok jero

    nadhahi item gedhe

    kinerja Pendingin

    efficiency Energy

    tampilan Heavy-tugas

    baja lapisan utama stainless gampang kanggo ngresiki

    Kualitas Nihan materi, susunan apik, nyandhang resistance

    Fitur Product

    Diimpor kompresor.

    Kabeh mbukak-gaya pertunjukan.

    Intelligent kontrol suhu digital.

    Uga kasedhiya ing jinis remot.

    Humanized sloping desain kaca, anti-extrusion, anticondensation.

    Uga kasedhiya ing ngusapake jinis lawang.

    specifications Technical
    model GK0.25H GK0.4H GK0.5H GK0.7H
    Size karo panel mburi, mm 1410 * 1150 * 900 2035 * 1150 * 900 2660 * 1150 * 900 3910 * 1150 * 900
    Lebar panel mburi, mm  80 80 80 80
    Tampilan wilayah, ㎡ 1.04 1,56 2.08 3,12
    Suhu Range, ℃ -2 ~ 5 -2 ~ 5 -2 ~ 5 -2 ~ 5
    volume Net, m3 0,17 0.25 0.33 0,5
    Warna awak        
    test Standard        
    Packaging        
    Ukuran        
    bobot        
    Bobot Net (kg)        
    Dirating Power (kg) 440 500 800 1100

    gk-1 (1) gk-1 (2) gk-1 (3) gk-1 (4) gk-1 (5) gk-1 (6) gk-1 (7) gk-1 (8) gk-1 (9) gk-1 (10) gk-1 (11)


  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    WhatsApp Online Chat !