Vertikal Tampilan Cooler - China Qingdao Dusung Pendingin

Vertikal Tampilan Cooler

Short Description:

 

Modular unit kulkasan sawijining, luwih trep kanggo pangopènan abnehmbar

pigura kaca pindho aluminium pindho Low-E panjang nangani lawang awak, desain katon luwih apik, item, nedahaken kanthi cetha lan intuitively

4 crita beting luwes kanggo kabeh ukuran

desain tray stainless steel kanggo reresik gampang lan Kola

Prasaja lan Gampang kanggo Operate Filter Filter Mekanisme


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, China
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • Detail produk

    Tags Product

    Modular unit kulkasan sawijining, luwih trep kanggo pangopènan abnehmbar

    pigura kaca pindho aluminium pindho Low-E panjang nangani lawang awak, desain katon luwih apik, item, nedahaken kanthi cetha lan intuitively

    4 crita beting luwes kanggo kabeh ukuran

    desain tray stainless steel kanggo reresik gampang lan Kola

    Prasaja lan Gampang kanggo Operate Filter Filter Mekanisme

    Kanthi brake Casters universal, iku luwih trep kanggo ngganti posisi lan pamindhahanCorrosion Nihan tahan lan empedu utama, nambah layanan gesang mesin pembeku

    Panas karo ngalih cahya, tampilan digital luwih intuisi

    Fitur Product tampilan Store
    Sawetara suhu (° C): 2-8 ° C
    Modular unit kulkasan sawijining gampang pangopènan
    Double kurang-e dawa nangani lawang awak karo pigura aluminium
    4 lapisan beting luwes + stainless tray baja
    Prasaja lan gampang kanggo operate layar Filter
    Universal caster karo brake
    Corrosion Nihan tahan lan tank
    panas karo ngalih lamp, tampilan digital
    Internal LED lampu
    Luwes panas
    kaca tempered Double
    4 salah siji cara caster +2 luwes mlaku
    Expansion evaporator + penggemar dibantu kulkasan
    Wire tabung condenser + penggemar kanggo boros panas tambahan

     

    specifications Technical
    model SC-600 SC-900 SC-1100 SC-1400 SC300A
    Tampilake tokoh 1111  2222  3333  4444 SC300A
    ukuran Unit (karo kothak tandha), mm 756 * 755 * 2220 1094 * 755 * 2220 1286 * 755 * 2220 1640 * 755 * 2220 450 * 720 * 1850
    Tampilan wilayah, ㎡  0.71 0.96  1.18  1.45  0.58
    Suhu Range, ℃ 2-8 ° C 2-8 ° C 2-8 ° C 2-8 ° C 2-10 ° C
    volume Net, L 594 894 1070 1383 300
    Warna awak Putih / Ireng Putih / Ireng Putih / Ireng Putih / Ireng Putih / Ireng
    Packaging 40′HQ LOAD  45 32   27  21  70
    Weights KG  163 212   232  251  87

    lcg1 (1) lcg1 (2) lcg1 (3) lcg1 (4) lcg1 (5) lcg1 (6) lcg1 (7)












  • Previous:
  • Next:

  • 

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    WhatsApp Online Chat !