produk Kaunggulan

ngeunaan Company

grup DUSUNG ngadeg taun Qingdao saprak 2002, sanggeus 16 taun dina widang pabrik refrigeration komérsial, urang gaduh 5 well-dipikawanoh merek-DUSUNG freezer komérsial, KAICHUANG, BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK.

DUSUNG refrigeration mangrupa pangbadagna produsén pulo freezer di Cina.



newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
WhatsApp Online Chat !