Tentang Kami

grup DUSUNG ngadeg taun Qingdao saprak 2002, sanggeus 16 taun dina widang pabrik refrigeration komérsial, urang gaduh 5 well-dipikawanoh merek-DUSUNG freezer komérsial, KAICHUANG, BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK.

DUSUNG refrigeration mangrupa pangbadagna produsén pulo freezer di Cina.

Simkuring boga r bebas & lembaga d, 15% tina insinyur boga doktor na sarjana gelar. 3 ~ 5 produk anyar / sataun, dijieun leuwih ti 40.000 PCS kulkas komérsial di 2017.

8 seri, 53 kategori, 239 rupa produk, pikeun supermarket, toko genah, pasar lauk, és krim sarta warung bakery ... format ritel dahareun béda.

40000M² pabrik, 13pcs equipments badag logam, 2 badag mesin motong laser, 33sets molds foaming, 11 sét dinya téh kapang hidrolik, salapan garis assembly, sangkan pamakéan pinuh ku panalungtikan jeung kualitas mariksa 3 produk anyar laboratorium, DUSUNG refrigeration meunangkeun ISO14001 ISO9001 sertifikasi sistim kualitas, urang bisa nawarkeun produk kualitas luhur ka klien tina sakuliah dunya.




newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
WhatsApp Online Chat !