Dual-jet Air curtain Multidecks-Jauh - Refrigeration Cina Qingdao Dusung

Dual-jet Air curtain Multidecks-Jauh

Pondok Description:

Efisien layar angin ganda-dek, cooling gancang

LED lapisan, tampilan produk leuwih jelas na vivid

Desain wengi curtain, wengi oge tetep seger

Desain rak adjustable papanggih rupa-rupa sarat tampilan

Desain demarkasi low, gudang langkung

bahan kualitas perumahan anu leuwih awét


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, Cina
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • jéntré produk

    Tags produk

    Efisien layar angin ganda-dek, cooling gancang

    LED lapisan, tampilan produk leuwih jelas na vivid

    Desain wengi curtain, wengi oge tetep seger

    Desain rak adjustable papanggih rupa-rupa sarat tampilan

    Desain demarkasi low, gudang langkung

    bahan kualitas perumahan anu leuwih awét

    Fitur produk

    .Designed kalawan nuhun seukeut tur inovasi dina pikiran, Unit ieu  fits di kalayan konsép ofsupermarket paling modern.

    .Equipped kalawan dual-jet curtain hawa, saum sareng stabil nya eta pikeun  ngajaga hawa optimal, ogé nyieun sorangan hiji  pilihan nyimpen-énergi pikeun anjeun bisnis.

    .With opat rak adjustable, éta teh tampilan sampurna anjeun  produk.

    .Interior LED pencahyaan.

    spésifikasi teknis
    model LF1.5ES LF2.0ES LF3.0ES
    Ukuran tanpa panel tungtung, mm 1875 * 950 * 2080 2500 * 950 * 2080 3750 * 950 * 2080
    Rubak panel tungtung, mm 36 36 36
    Tampilan wewengkon, ㎡ 4,38 5,84 8,75
    Hawa Range, ℃ 2 ~ 8 2 ~ 8 2 ~ 8
    volume net, m3 1,25 1,67 2.5
    Warna awakna      
    test Standar      
    bungkusan      
    dimensi      
    Timbangan      
    Beurat Net (kg)      
    Dipeunteun Daya (kg)      

    qew (1) qew (2) qew (3) qew (4) qew (5) qew (6) qew (7) qew (8) qew (9)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    WhatsApp Online Chat !