Kaca luhur dada freezer - Cina Qingdao Dusung Refrigeration

Kaca freezer dada luhureun

Pondok Description:

cahaya LED internal, tampilan produk leuwih caang jeung clea

Mékanis thermostat adjustable, tampilan hawa digital

kawat baja dipping palastik karinjang dahareun, beurat bearing tinggi, ngagem lalawanan

Nyorong sarta narik babak arc toughened panto kaca, jelas ngaliwatan kuat, tampilan produk leuwih intuitif,

Sutra tube condenser + kipas cooling, konfigurasi tinggi Unit jalan

6 Bigfoot roda, gampang pikeun pindah

Box Opat Sisi Poster Alus, dagang Personal Témbongkeun Unik


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, Cina
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • jéntré produk

    Tags produk

    cahaya LED internal, tampilan produk leuwih caang jeung clea

    Mékanis thermostat adjustable, tampilan hawa digital

    kawat baja dipping palastik karinjang dahareun, beurat bearing tinggi, ngagem lalawanan

    Nyorong sarta narik babak arc toughened panto kaca, jelas ngaliwatan kuat, tampilan produk leuwih intuitif,

    Sutra tube condenser + kipas cooling, konfigurasi tinggi Unit jalan

    6 Bigfoot roda, gampang pikeun pindah

    Box Opat Sisi Poster Alus, dagang Personal Témbongkeun Unik

    Fitur produk

    sirah tungtung tina sungut kabinét plastik + profil aluminium splicing kabinét sungut + panyalindungan bar sabudeureun;

    rentang suhu (° C): 18 ° C atanapi kirang

    cahaya LED internal (samping tunggal)

    Mékanis thermostat adjustable, tampilan hawa digital

    Baja kawat dip karinjang dahareun plastik, karanjang pinuh

    Nyorong sarta narik sirkular arc toughened panto kaca

    Filamén condenser + kipas pikeun dissipation panas

    6 roda leumpang badag (hareup 2 kalawan marake

    spésifikasi teknis
    model SDQ300 SDQ400 SDQ500 SDQ600 SDQ700
    Ukuran pakét, mm 1060 * 770 * 890 1310 * 770 * 890 1560 * 770 * 890 1810 * 770 * 890 2060 * 770 * 890
    Ukuran Unit, mm  1000 * 695 * 850 1250 * 695 * 850 1500 * 695 * 850 1750 * 695 * 850 2000 * 695 * 850
    Tampilan wewengkon, ㎡          
    Hawa Range, ℃  ≤-18  ≤-18  ≤-18  ≤-18  ≤-18
    volume net, m3 273 355 455 545 645
    Warna awakna bodas bodas bodas bodas bodas
    test Standar          
    bungkusan          
    dimensi          
    Timbangan 64 73 84 93 103
    Beurat Net (kg) 58 67 75 82 82
    Dipeunteun Daya (kg)          

    efe1 (1) efe1 (2) efe1 (3) efe1 (4) efe1 (5) efe1 (6) efe1 (7) efe1 (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    WhatsApp Online Chat !