Pulo freezer - Cina Qingdao Dusung Refrigeration

pulo freezer

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, Cina
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dusung Refrigeration is proud to be the biggest manufacturer of supermarket island freezer in China. 

    Fitur produk

    novel appearance,

    excellent display effect,

    flexible various combination,

    high efficiency and energy saving

    spésifikasi teknis  
    model ZD0.7D ZD0.5P ZD0.8P ZD0.9P
    Ukuran jeung panel tungtung, mm * 875 * 1870 835 * 875 * 1470 835 * 875 * 2115 835 * 875 * 2502 835
    Weight(Kg) 152 140 152 178
    Hawa Range, ℃ ≤ -18  ≤ -18  ≤ -18  ≤ -18 
    volume net, L 560 460 570 690
    Tampilan wewengkon, ㎡ 1.1 0.9 1.2 1.5
    20′ Max Loading/Single 12 14 12 8
    40′ HQ Max Loading/Single 24 28 24 16
    40′ HQ Max Loading/ 3 in 1 33 42 33 24

    Pulo freezer (1) Pulo freezer (2) Pulo freezer (3) Pulo freezer (4) Pulo freezer (5) Pulo freezer (6) Pulo freezer (7) Pulo freezer (8) Pulo freezer (9)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    WhatsApp Online Chat !