wartos

  • Focus on fresh, layout upgrades

    On November 6, 2018, the aquatic products training class jointly sponsored by renowned fresh master tang gongman and Qingdao kaichuang cold chain was given a grand presentation. Meeting is mainly about the current aquatic products market fresh aquaculture techniques, the key points of aquatic ...
    Maca deui
  • Kaichuang assisted the first China county retail innovation summit

    On August 15, the first China county retail industry innovation summit sponsored by longshangwang & supermarket weekly, co-organized by hebei huiyou commercial chain development co., LTD and sponsored by Qingdao kaichuang was held in baoding electric valley square business conference center. ...
    Maca deui
  • Company kami

    DUSUNG Refrigeration mangrupa pangbadagna produsén pulo freezer di Cina. Urang kudu bebas lembaga R & D, 15% tina insinyur boga doktor na sarjana gelar. 3-5 produk anyar / sataun, dijieun leuwih ti 40, kulkas 000 PCS komérsial di 2017.
    Maca deui


newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
WhatsApp Online Chat !