Nangtung Témbongkeun cooler - Cina Qingdao Dusung Refrigeration

Nangtung Témbongkeun cooler

Pondok Description:

 

Modular Unit refrigeration bebas, leuwih merenah pikeun pangropéa pisah

Pigura kaca ganda alloy aluminium ganda Low-E full-panjang gagang panto awak, rarancang penampilan anu leuwih rapih, item nembongkeun jelas tur intuisi

4 carita rak adjustable pikeun sakabéh ukuran

Desain baki stainless steel pikeun beberesih panggampangna tur pagawean

Basajan jeung Gampang beroperasi Filter Filter mékanisme


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 20000 Sets per Year
  • Port: Qingdao, Cina
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/P, O/A
  • jéntré produk

    Tags produk

    Modular Unit refrigeration bebas, leuwih merenah pikeun pangropéa pisah

    Pigura kaca ganda alloy aluminium ganda Low-E full-panjang gagang panto awak, rarancang penampilan anu leuwih rapih, item nembongkeun jelas tur intuisi

    4 carita rak adjustable pikeun sakabéh ukuran

    Desain baki stainless steel pikeun beberesih panggampangna tur pagawean

    Basajan jeung Gampang beroperasi Filter Filter mékanisme

    Kalawan marake casters universal, éta leuwih merenah pikeun ngarobah posisi na moveKorosi cangkang tahan jeung bili batin, ngaronjatkeun kahirupan jasa tina freezer

    Thermostat kalawan switch lampu, tampilan digital leuwih intuitif

    Fitur produk tampilan toko
    Rentang suhu (° C): 2-8 ° C
    Modular Unit refrigeration bebas pikeun gampang pangropéa
    Double low-e full-panjang gagang panto awakna kalawan pigura alloy aluminium
    4 lapisan rak adjustable + steel baki baja
    Basajan sarta gampang beroperasi layar filter
    Universal caster kalawan marake
    korosi cangkang tahan jeung tank
    thermostat kalawan switch lampu, tampilan digital
    Internal cahaya LED
    adjustable thermostat
    kaca tempered Double
    4 salah jalan caster +2 adjustable kaki
    ékspansi evaporator + kipas ditulungan refrigeration
    Kawat tube condenser + kipas pikeun dissipation panas bantu

     

    spésifikasi teknis
    model SC-600 SC-900 SC-1100 SC-1400 SC300A
    Témbongkeun angka 1111  2222  3333  4444 SC300A
    Ukuran Unit (kalayan kotak tanda), mm 756 * 755 * 2220 1094 * 755 * 2220 1286 * 755 * 2220 1640 * 755 * 2220 450 * 720 * 1850
    Tampilan wewengkon, ㎡  0.71 0.96  1.18  1.45  0.58
    Hawa Range, ℃ 2-8 ° C 2-8 ° C 2-8 ° C 2-8 ° C 2-10 ° C
    volume net, L 594 894 1070 1383 300
    Warna awakna Bodas / Hideung Bodas / Hideung Bodas / Hideung Bodas / Hideung Bodas / Hideung
    Packaging 40′HQ LOAD  45 32   27  21  70
    Weights KG  163 212   232  251  87

    lcg1 (1) lcg1 (2) lcg1 (3) lcg1 (4) lcg1 (5) lcg1 (6) lcg1 (7)












  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    WhatsApp Online Chat !