Product Kaluwihan

  • island freezer
    The Biggest Supermarket Island Freezer Manufacturer In China,come from DUSUNG Commercial Refrigeration
  • Semi Vertical Supermarket Display Refrigerator
    Dusung Refrigeration Semi Vertical Air Curtain
  • Self Service Counter
    DUSUNG Epta Style,Butcher Shop Refrigeration Equipment
  • Open Type Deli Cabinet
    Lift or Slide Open Front Glass Door Service Over Deli Showcase
  • Refrigerator Display For Fruits And Vegetables
    Round Island Air Curtain Refrigeration Showcase
  • Dual Air Curtain Refrigerator
    DUSUNG Dual Jet Air Curtain Multidecks Remote
  • DUSUNG Dual Compressor,Dual Temperature Promotion Refrigeration Cabinet
    DUSUNG Dual Compressor,Dual Temperature Promotion Refrigeration Cabinet
  • Kaca Pintu Freezer
    DUSUNG Commercial Glass Door Freezer,Glass Door Cooler,Glass Door Chiller
  • Convenience Store Semi Vertical Refrigerator
    Convenience Store Semi Vertical Refrigerator

About Company

grup DUSUNG diadegaké ing Qingdao wiwit 2002, sawise 16 taun ing lapangan Pabrik kulkasan komersial, kita duwe 5 kondhang merek-DUSUNG mesin pembeku komersial, KAICHUANG, BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK.

DUSUNG kulkasan paling gedhe Produsèn pulo mesin pembeku ing China.



newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
WhatsApp Online Chat !