Product Kaluwihan

  • Semi vèrtikal Supermarket Tampilan Wine
    Dusung Refrigeration Semi Vertical Air Curtain
  • Self Service Counter
    DUSUNG Epta Style,Butcher Shop Refrigeration Equipment
  • Open Type Deli Cabinet
    Lift or Slide Open Front Glass Door Service Over Deli Showcase
  • Refrigerator Display For Fruits And Vegetables
    Round Island Air Curtain Refrigeration Showcase
  • Dual Air Curtain Refrigerator
    DUSUNG Dual Jet Air Curtain Multidecks Remote
  • Kaca Pintu Freezer
    DUSUNG Commercial Glass Door Freezer,Glass Door Cooler,Glass Door Chiller

About Company

grup DUSUNG diadegaké ing Qingdao wiwit 2002, sawise 16 taun ing lapangan Pabrik kulkasan komersial, kita duwe 5 kondhang merek-DUSUNG mesin pembeku komersial, KAICHUANG, BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK.

DUSUNG kulkasan paling gedhe Produsèn pulo mesin pembeku ing China.



newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
# 70 JINSHENG ROAD ONE, CHENGYANG
KABUPATEN, Langkawi, CHINA
E-mail
Dusung@DusungRefrigeration.com
telpon
Tel: +86 532 8897 6960 Fax: +86 532 8897 6961
Tampilan Online Chat!