Babagan awake dhewe

DUSUNG group established in Qingdao since 2002. after 18 years in the field of the commercial refrigeration  manufacture,we have 5 well-known commercial freezer brands-DUSUNG,KAICHUANG,BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK.

DUSUNG kulkasan paling gedhe Produsèn pulo mesin pembeku ing China.

We kudu r sawijining & institusi d, 15% saka engineers duwe doktor lan lulus sarjana. 3 ~ 5 produk anyar / taun, digawe luwih saka 40,000 pcs kulkas komersial ing 2017.

8 seri, 53 kategori, 239 jinis produk, kanggo supermarket, toko penak, pasar iwak, es krim lan toko bakery ... format toko pangan beda.

40000M² pabrik, 13pcs Alat gedhe logam, 2 gedhe mesin nglereni laser, 33sets cetakan foaming, 11 set iku jamur hydraulic, sangang garis Déwan, migunakake riset lan kualitas mrekso 3 produk anyar laboratorium, DUSUNG kulkasan njaluk ISO14001 ISO9001 sertifikat sistem kualitas, kita bisa kurban produk kualitas dhuwur kanggo klien saka kabeh ndonya.


newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
# 70 JINSHENG ROAD ONE, CHENGYANG
KABUPATEN, Langkawi, CHINA
E-mail
Dusung@DusungRefrigeration.com
telpon
Tel: +86 532 8897 6960 Fax: +86 532 8897 6961
Facebook
Tampilan Online Chat!