Contact Us

Qingdao DUSUNG Pendingin CO., LTD

Address

# 70 JINSHENG1ROAD JIHONGTAN, Langkawi, CHINA

E-mail

Dusung@DusungRefrigeration.com

telpon

TEL:+86 5328897 6960

FAX:+86 532 8897 6961

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana: 10am kanggo 2pm

Minggu: Ditutup

Arep digarap US?


newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
# 70 JINSHENG ROAD ONE, CHENGYANG
KABUPATEN, Langkawi, CHINA
E-mail
Dusung@DusungRefrigeration.com
telpon
Tel: +86 532 8897 6960 Fax: +86 532 8897 6961
Tampilan Online Chat!