News

12 Next > >> Page 1 / 2


newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
# 70 JINSHENG ROAD ONE, CHENGYANG
KABUPATEN, Langkawi, CHINA
E-mail
Dusung@DusungRefrigeration.com
telpon
Tel: +86 532 8897 6960 Fax: +86 532 8897 6961
Tampilan Online Chat!