produk Kaunggulan

ngeunaan Company

DUSUNG group established in Qingdao since 2002, after 18 years in the field of the commercial refrigeration  manufacture,we have 5 well-known commercial freezer brands-DUSUNG,KAICHUANG,BINHONG ZHONGKELVNENG, KCK.

DUSUNG refrigeration mangrupa pangbadagna produsén pulo freezer di Cina.



newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
# 70 JINSHENG ROAD salah, CHENGYANG
sakabupaten, QINGDAO, Cina
Surélék
Dusung@DusungRefrigeration.com
telepon
Tel: +86 532 8897 6960 Fax: +86 532 8897 6961
WhatsApp Online Chat!