Taros Kami

QINGDAO DUSUNG REFRIGERATION CO., LTD

alamat

# 70 JINSHENG1ROAD JIHONGTAN, QINGDAO, Cina

Surélék

Dusung@DusungRefrigeration.com

telepon

TEL:+86 5328897 6960

FAX:+86 532 8897 6961

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
# 70 JINSHENG ROAD salah, CHENGYANG
sakabupaten, QINGDAO, Cina
Surélék
Dusung@DusungRefrigeration.com
telepon
Tel: +86 532 8897 6960 Fax: +86 532 8897 6961
WhatsApp Online Chat!