Dusung Refrigeration Factory panutupanana Salila 1st ~ 4 Méi Pikeun The Libur Of Poé Buruh

Dusung Refrigeration Factory panutupanana Salila 1st ~ 4 Méi Pikeun The Libur Of Poé Buruh, sarta karya rusume on 5, Méi.libur Dusung Refrigeration pikeun day20190429 Buruh urang


Pos waktos: Apr-29-2019


newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
# 70 JINSHENG ROAD salah, CHENGYANG
sakabupaten, QINGDAO, Cina
Surélék
Dusung@DusungRefrigeration.com
telepon
Tel: +86 532 8897 6960 Fax: +86 532 8897 6961
WhatsApp Online Chat!